Oceń awatar poprzednika
Żółte oczy nie pasują do obrazu postaci, która w mojej głowie ma oczy czerwone. Niemniej, sam avek zdaje się pasować do opisanego wyglądu, a czubek miecza dodaje klimatu. Hehe. Gdyby ten miecz miał nazwę, brzmiałaby ona: "Gwiazdka". Hahaha.
8/10Smutne przedstawienie obrazu alchemika w ponurych kolorach idealnie wpasowuje się w klimat ostatnich wydarzeń, w których burmistrz brał udział. Zielone oczy, jedyny kolorowy aspekt ikony, zwracają na siebie uwagę i wprowadzają nastrój tajemniczości, jaki z pewnością towarzyszy Bentrumowi.
9/10Zeler – ten Avek ma mocno wydzielone kolory, to robi trochę komiksowe wrażenie, co nie wiem czy pasuje do forum (w sumie do zakładki z mapą bardzo pasuje), ale ogólnie spoko. Co do detali:
– koszula dosyć bardzo współczesna
– zielone oczy – bardzo obcy kolor. To bardziej seledyn niż szmaragd.
– te czarne sznurki to ich nie kumam. A pętla na szyi, zdaje się, trochę perspektywicznie krzywa jest.
7/10
8/10
- Infi
- Kontakt:
No, typowy fantasy-style tutaj widzę: przesadzone proporcje mieczyska, współczesny makijaż, wyobrażenie o tym, jak powinny wyglądać stroje z epoki średniowiecza (a nie jak wyglądały w rzeczywistości) i wyczyszczona ze skaz buźka. Tym niemniej, robota porządna (pod względem rzemieślniczym). Trudno jest mi ocenić ten awatar w skali od 1 do 10, bo w ogóle uważam tę skalę i ten wymóg za głupie, ale powiedzmy, że daję 6.