Wiedza z Akademii
1. Tło sesji – Anemetius dąży do swojego celu uparcie i bez wytchnienia. Tym razem wzrok swój skierował w stronę osławionej akademii sztuk magicznych w Morinhthar, gdzie ma nadzieję zdobyć odpowiednie informacje i wykorzystać je na swój użytek.
2. Cel sesji – Zdobyć wiedzę na temat osiągnięcia Ascendencji – Formy istnienia złożonej z samej świadomości bez ciała, bez potrzeb cielesnych, o większej mocy poznania oraz umysłu. Ascendencji wznosi istotę w stań oświecenia, lecz nie pełnego. Jest to tylko pierwszy krok w milowej drodze ku perfekcji umysłu.
3. Uczestnicy – Tylko ja.
4 Uwagi dodatkowe: Możliwe częste odpisy. Nie mówię oczywiście po cztery na jeden dzień, ale tak minimum jeden na 2 dni, a najlepiej jeden dziennie. Ale jak będzie jeden na 2 dni to też może być : P Po prostu chcę, by to szło w miarę porządnie, bo długie czekanie na odpisy zmniejsza atrakcyjność całej zabawy.
2. Cel sesji – Zdobyć wiedzę na temat osiągnięcia Ascendencji – Formy istnienia złożonej z samej świadomości bez ciała, bez potrzeb cielesnych, o większej mocy poznania oraz umysłu. Ascendencji wznosi istotę w stań oświecenia, lecz nie pełnego. Jest to tylko pierwszy krok w milowej drodze ku perfekcji umysłu.
3. Uczestnicy – Tylko ja.
4 Uwagi dodatkowe: Możliwe częste odpisy. Nie mówię oczywiście po cztery na jeden dzień, ale tak minimum jeden na 2 dni, a najlepiej jeden dziennie. Ale jak będzie jeden na 2 dni to też może być : P Po prostu chcę, by to szło w miarę porządnie, bo długie czekanie na odpisy zmniejsza atrakcyjność całej zabawy.
- Infi
- Kontakt:
- Infi
- Kontakt:
W prowadzonych przeze mnie wątkach oraz na fabule mojej postaci odpisuję w sposób chronologiczny, według daty ostatniego wpisu.
Jeżeli Dziwne Oczy wrzuciła post ok. godz. 10, a Ty o 24, jej wątek ma pierwszeństwo. Gdy jestem na forum, nie zajmuję się niczym innym jak tylko odpisywaniem w sesjach. Inna sprawa, że czasem czasu wystarcza mi tylko na jeden post dziennie.
Wczoraj wieczorem pisałem Ci na GG o przewidywanym czasie opublikowania kolejnego MG-posta w Twojej sesji. Jeżeli wiadomość nie dotarła, wiedz, że właśnie jestem w trakcie jego pisania.
- Infi
- Kontakt: